انواع دسر خوشمزه

به نام خدا

 

انواع دسر خوشمزه : (بخش دوم )

ما در فودکافی برایتان کلی طرز تهیه دسر برای مهمونی و دور همی در نظر گرفته ایم ، پس در ادامه این مطلب خوشمزه و بخش دوم انواع دسر همراه ما باشید .

 

فودکافی

 

دسر ژله ویترینی :

مواد لازم برای تهیه دسر ژله ویترینی :
ژله آلوئه ورا سه بسته ، بستنی وانیلی یا شیر دو لیوان ،آب جوش سه لیوان ،آب سرد یک لیوان ،روغن برای چرب کردن قالب ۱ تا ۲ قطره ،پاستیل یا میوه های خرد شده به میزان لازم ،قالب ژله یک عدد .

طرز تهیه ژله ویترینی :

برای تهیه این نوع ژله ابتدا دو بسته ژله آلوئه ورا با دو لیوان آب جوش مخلوط نمایید وسپس مخلوط مواد را آنقدر هم بزنید تا خنک شوند ، در ادامه دو لیوان شیر یا دو لیوان بستنی وانیلی آب شده را به ژله آلوئه ورا بیفزایید و مواد را هم بزنید.قالب ژله را به کمک قلم مو چرب کنید و مخلوط پودر ژله و شیر را درون قالب بریزید سپس قالب را درون یخچال قرار دهید تا ژله به صورت کامل ببندد. در ادامه یک بسته باقی مانده از ژله آلوئه ورا با آب جوش ترکیب نمایید و یک لیوان آب سرد نیز به مخلوط مواد اضافه کنید ، قالب ژله را از درون یخچال بیرون آورید و با چاقویی نوک نیز به آرامی سه تا چهار تکه از ژله را برش دهید و برش ها را از درون قالب ژله بیرون آورید و درون ظرفی فلزی قرار دهید سپس فضاهای خالی شده را به کمک برش های میوه یا پاستیل پر نمایید.

 

فودکافی

ژله آلوئه ورا حل شده را به آرامی و به کمک قاشق روی برش های میوه یا پاستل ها بریزید سپس قالب را دوباره درون یخچال قرار دهید. درآخربرش های ژله مخلوط شده با شیر را روی بخار کتری قرار دهید تا ذوب شوند و بعد از اینکه قسمت میوه ای قالب بسته شد می توانید قالب ژله را درون یخچال بیرون آورید و مخلوط شیر را درون قالب بریزید و مجددا قالب را درون یخچال قرار دهید و دوساعت زمان بدهید تا خوب ببندد و درنهایت در ظرف مورد نظر می توانید سرو کنید .نوش جان

 

دسر موس وانیلی :

مواد لازم برای تهیه موس وانیلی :
خامه صبحانه ، پودر قند ، وانیل ، ورق ژلاتین ، شیر و زرده تخم مرغ .

فودکافی

طرز تهیه دسر موس وانیلی :

می بایست ابتدا زرده تخم مرغ و پودر قند را با همزن، ترکیب کنید. حالا شیر را روی حرارت گذاشته تا گرم شود. در این فاصله باید ورقه های ژلاتین را داخل آب سرد قرار دهید تا کمی نرم شوند. بعد ژلاتین را به شیر گرم اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند . در ادامه یک ظرف روی بخار کتری گذاشته و مایع تخم مرغ را داخل آن بریزید، بخار کتری باعث بستن مایع می شود. تمامی این مواد را با شیر و ژلاتین ترکیب کرده و بعد خامه را به آن اضافه کنید و ترکیب درست شده را داخل ظرف ریخته و در یخچال بگذارید. دسر موس برای بستن حداقل باید ۶ ساعت در یخچال بماند. همچنین از تکه های میوه دلخواه می توانید برای تزئین این دسر خوشمزه استفاده کنید.نوش جان

فودکافی :   طرز تهیه انواع پاناکوتا

 

 

بستنی زمستانی یک دسرخوشمزه :

مواد لازم برای تهیه بستنی دسر زمستانی :
سفیده تخم مرغ چهار عدد ، پودر قند یک لیوان ، وانیل به مقدار لازم ، پودر ژلاتین دو قاشق غذا خوری ، نان میکادو یا بیسکویت گردالی به مقدار لازم ، آب به مقدار لازم .

 

فودکافی

طرز تهیه بستنی دسر زمستانی :

برای درست کردن این دسر سرد و خوشمزه ابتدا سفیده های تخم مرغ را داخل ظرف ریخته و آنقدر با همزن برقی آن را هم بزنید تا کاملا کف کرده و سفت شود. در ادامه یک قابلمه پر از آب جوش را آماده کرده و ظرف حاوی سفیده تخم مرغ را داخل آن بگذارید. سپس شکر و وانیل را با محتویات داخل ظرف اضافه و آنها را ترکیب کنید. وقتی ظرف را از داخل قابلمه خارج کردیم در ادامه ژلاتین را به روش بن ماری حل کرده و به مواد از قبل آماده شده اضافه کنید. ترکیب حاصل را به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند. در مرحله بعد مواد را داخل یک قیف ریخته و بر روی بیسکویت یا نان میکادو قرار دهید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. برای تزئین می توانید از شکلات ذوب شده استفاده کنید ، نوش جان

 

 

دسر مجلسی کرم کارامل :

مواد لازم برای تهیه دسر کرم کارامل :
شکر سه چهارم پیمانه ،آب 4 قاشق غذاخوری، تخم مرغ 6 عدد ، شیر 2 پیمانه ،گلاب 2 قاشق چایخوری ، وانیل یک قاشق چایخوری .

 

فودکافی

طرز تهیه دسرکرم کارامل :

برای تهیه این دسر پر طرفدار در اولین مرحله باید آب، گلاب و مقداری شکر را روی شعله گاز بگذارید تا شکر ها آب شوند و به غلظت مناسب برای کارامل برسند و با مقداری روغن ظرف خود را چرب کرده و کارامل را درون آن بریزید و آن را هم با یکدیگر مخلوط کرده و روی شعله گاز بگذارید تا به جوش برسد ، سپس در یک ظرف دیگر تخم مرغ و وانیل را با همزن زده تا کاملا مخلوط شوند. سپس با سرعت بالا شیر جوش را درون مواد تخم مرغ ریخته و هم بزنید ، وقتی همه آنها با هم مخلوط شدند، شیر و تخم‌ مرغ را از صافی رد کنید تا ذره های ریز داخل آن نباشد. دو سوم ظرف را با این کرم پر کرده و یک سوم بقیه را خالی بگذارید و ظرف ها را درون قابلمه ریخته و قابلمه را تا جایی که می شود از آب پر کنید؛ طوری آن‌ها را قرار دهید که ظرف ها تا نصفه داخل آب باشند و در ظرف را ببندید و اجازه بدهید که آب جوش بیاید. 20 دقیقه زمان لازم است که کرم ها بپزند. وقتی که تمام شد یک ساعت آن ها را داخل یخچال بگذارید و سپس با چاقو اطراف آن را از ظرف جدا کنید و بعد کرم کارامل خود را داخل ظرف دلخواه سرو کنید. نوش جان

فودکافی :   ژله آلوئه ورا

 

 

دسر فروماژ پرتقال :

مواد لازم برای تهیه دسر فروماژ پرتقال :

زرده تخم ‌مرغ 4 عدد ، شکر دویست گرم ، وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ، آب پرتقال پنج لیوان ، خامه پاستوریزه دویست گرم ، ورق ژلاتین ضخیم چهار ورق ، رنده پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری .

 

فودکافی

طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال :

ابتدا برای تهیه این دسر باید شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را داخل یک ظرف مناسب ریخته با استفاده از همزن برقی یا دستی هم بزنید تا مایعی غلیظ و کرمی رنگ آماده شود.حالا باید ورق ژلاتین را داخل آب سرد نرم کنید و داخل یک دوم پیمانه آبجوش آنها را حل کنید. سپس زرده و وانیل را با یکدیگر مخلوط کرده و شکر را هم به آب پرتقال اضافه کنید، در ادامه باید ژلاتین حل شده را هم اضافه کرده و باز هم بزنید و رنده پوست پرتقال و خامه را هم به محتویات خود اضافه نمایید ، حالا مایه کاملاً صاف و یکدست شده را داخل ظرف مناسب برای دسر بگذارید و داخل یخچال قرار دهید تا چند ساعت برای بسته شدن کرم زمان نیاز است.در نهایت قالب دسر را داخل آب ولرم بگذارید و در ظرف مخصوص سرو برگردانید. (توجه داشته باشید به مدت زمان کافی دسر داخل یخچال بماند تا بعدا خود را ول نکند که حدود 4 ساعت زمان برای آن کفایت می‌کند) نوش جان

 

صفحه نخست

تولید محتوا تیم چینود

 

تبلیغات چینود پلاس
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها