طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر

طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر

طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر

طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر : ته چین مرغ یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی و محلی نیز شناخته می شود .در سایت فود کافی ما برای شما طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه را برای شما اورده ایم ؛ با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

برنج : 4 پیمانه
سینه مرغ کامل بدون استخوان : 1 عدد
گلاب : 1 قاشق چایخوری
زرشک : 150 گرم
پودر دارچین : نصف قاشق چایخوری
خلال بادام یا پسته : به مقدار دلخواه
زعفران دم کرده : 5 قاشق غذا خوری
پودر قند : 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه : یک قاشق چایخوری
روغن : به مقدار دلخواه
نمک : دو قاشق چایخوری ( بستگی به نظر شما مقدار استفاده از نمک دلخواه است )
فلفل سیاه : به مقدار دلخواه
زرده تخم مرغ : 2 عدد
ماست : 1 پیمانه
پیاز : 1 عدد ( متوسط )
آّب : 2 لیوان

طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر

طرز تهیه مرحله به مرحله ته چین مرغ

مرحله اول :
قبل از انجام هر کاری برنج هارا بستی که به نوع ان بین 40 دقیقه تا سه ساعت به همراه یک قاشق چایخوری و اب ولرم نم کنید

مرحله دوم
در این مرحله زرشک ها را به مدت 20 دقیقه در اب نم کنید و اجازه دهید تا زرشک ها به صورت کامل نم بکشند.

مرحله سوم
ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده و داخل قابلمه ریخته و به آن سینه مرغ ، زرد چوبه و پودر دارچین
( می توانید از چوب دارچین نیز استفاده کنید ) را اضافه کرده و روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید تا مرغ اب پز شود.
نکته ( برای اینکه مرغ طعم بهتری بگیرد و ادویه ها جذب مرغ شوند بهتر است بگذارید اب ان خشک شود )

طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر

طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر

مرحله چهارم
پس از این که مرغ کامل پخته شد ان را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا سرد شود.
پس از اینکه مرغ سرد شد آن را به صورت ریش ریش خرد کنید.

مرحله پنجم
در این مرحله پس از انکه مرغ را ریش ریش کردید داخل یک ماهیتابه کمی روغن ریخته و مرغ ها را به ان اضافه کنید و اجازه دهید کمی تفت بخورد،سپس به ان ادویه ها ( دارچین ، فلفل سیاه ، کمی نمک) و اگر احتیاج بود می توانید کمی زرد چوبه هم به ان اضافه کنید و به تفت دئادن ادامه دهید تا مرغ ادویه ها را به خود جذب کند. سپس مرغ را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا سرد شود.

فودکافی :   رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

مرحله ششم
زرشک ها را که در ابتدا خیسانده بودید ابکشی کرده و با کره یا روغن و پودر قند در یک تابه با حرارت مناسب تفت دهید تا رنگ زرشک ها درخشان و زرشک ها کمی پفکی شوند سپس تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

مرحله هفتم
در ادامه قابلمه مناسبی را انتخاب کرده و ان را اب کرده و روی حرارت قرار دهید تا اب جوش بیاید. پس از جوش امدن اب برنج ها را که از قبل نم کردید همراه با کمی روغن و نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا پخت اولیه برنج انجام شود.
(در این مرحله برنج باید کمی نرم شود اما مغز ان سفت باشد سپس آن را آب کشی کنید.)

مرحله هشتم
زرده های تخم مرغ را در یک ظرف بزرگ ریخته و کاملا هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند.

مرحله نهم
در ادامه ماست را به تخم مرخ ها اضفه کرده و به خوبلی هم بزنید تا تمامی مواد با هم مخلوط شوند. وقتی مواد با هم ترکیب شدند گلاب و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و با هم ترکیب کنید تا رنگ مواد عوض شود.

طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر

طرز تهیه ته چین مرغ برای 4 نفر

مرحله دهم
در این مرحله برنج های ابکش شده را به ظرف مواد ( تخم مرغ و ماست ) اضافه کرده و به ارامی و با قاشق با هم مخلوط کنید.

مرحله یازدهم
قابلمه ای که برا پخت ته چین انتخواب کرده اید را با روغن چرب کنید ( دیواره های قابلمه هم باید چرب شود )

مرحله دوازدهم
نصف مخلوط برنج را در قابلمه ریخته و آن را با پشت قاشق به خوبی فشار دهید،سپس مخلوط مرغ را به همراه کمی زرشک روی برنج ها بریزید.
در ادامه برنج ها را روی مرغ ها ریخته و دوباره با پشت قاشق برنج ها را فشرده کنید ته در زمان پخت ته چین ، برنج ها جدا نشوند.

مرحله سیزدهم
در ادامه کره ها را به تکه های کوچک تقسیم کرده و روی برنج ها قرار دهید . حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و در زمان 45 دقیقه بگزارید دم بکشد.

مرحله اخر
حالا ظرف ته چین را به ارامی در ظرف مناسبی برگردانده و سپس روی ان را با زرشک و خلال پسته تزئین کنید.
نوش جان

فودکافی :   انواع دلمه خوشمزه

 

صفحه نخست

 

تبلیغات چینود پلاس
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها