طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه

به نام یزدان

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه

( طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه ) یکی از گزینه های خوب برای پذیرایی در مهمانی ها ایرانی می تواند مرغ شکم پر مجلسی در قابلمه باشد که با شنیدن اسمش خبر از یک وعده غذایی خوب و کامل را می دهد. شما می توانید با کمترین مواد این مرغ را تهیه کنید ، دستور پخت مرغ شکم پر را در فود کافی بخوانید.

 

مواد مرغ شکم پر
مواد لازم میزان لازم
مرغ کامل با پوست 1عدد
پیاز درشت 3 عدد
آلو بخارا و جنگلی 12 عدد
لیمو 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
هویج 1عدد
زرشک یک قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
سیر 4 حبه
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
رب انار 3 الی 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
پودر زعفران نصف قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای 1 عدد
جعفری و گشنیز 1/4 پیمانه از هر کدام
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
مغز گردو 100 گرم

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه :

طرز پخت مرغ شکم پر قدم به قدم

مرحله1 :

برای درست کردن مرغ شکم پر ابتدا مرغ را شسته و درون شکم آن را تمیز می کنیم و چربی اضافه مرغ را می گیریم.

مرحله 2 :

مرغ تمیز شده را در یک ظرف مناسب می گذاریم سپس یک عدد پیاز بزرگ را خلالی می کنیم و به همراه یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده به ظرف مرغ اضافه می کنیم. مقداری نمک، فلفل سیاه ، آویشن ، زعفران، آب لیمو، پودر سیر ، روغن زیتون به مرغ اضافه کرده و سعی می کنیم این مواد را روی مرغ کامل پخش کنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه

مرحله3:

روی ظرف مرغ را سلفون می کشیم و حدود دو تا سه ساعت در یخچال قرار می دهیم. مرغ که کمی نرم تر شد و کاملا مواد به خورد مرغ رفت و بوی زهم آن کاملا گرفته شد آن را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله 4:

در یک تابه مناسب مقدار مناسبی روغن می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن کمی داغ شود.

مرحله 5:

یک عدد پیاز درشت را پوست می گیریم سپس آب می کشیم در ادامه پیاز شسته شده را خلالی نازک خرد می کنیم.

مرحله 6:

پیاز های خلالی شده را به روغن داغ اضافه کرده و تفت می دهیم تا کمی نرم و طلایی شود.

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه

مرحله 7:

چهار حبه سیر را پوست می گیریم سپس با طرف ریز رنده سیر ها را رنده می کنیم . سپس سیر رنده شده را به پیاز ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

فودکافی :   غذاهای مناسب زمستانی

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه

مرحله 8:

جعفری و گشنیز را شسته و سپس آن ها را ریز ریز خرد می کنیم.

مرحله 9:

سبزیجاتی که ریز خرد کرده اید را به پیاز و سیر اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله 10 :

مغز گردو ها را خرد می کنیم به صورت نگینی سپس مغز گردو ها را به مواد بالا اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله11 :

حدود یک قاشق غذاخوری پر زرشک را پاک می کنیم سپس زرشک ها را شسته و خیس مس کنیم تا تمیز شود.

مرحله12 :

کمی استراحت کنید 😍😁

مرحله13 :

آلو ها را شسته و در ظرف پر آبی بخیسانید تا تمیز شوند.

مرحله14 :

آلو های تمیز شده را به مایه پیاز ها اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه

مرحله16 :

به میزان لازم نمک و فلفل به مایه پیاز ها اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله 17:

چهار قاشق غذاخوری رب انار به پیاز اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا مواد با رب انار ترکیب شوند.

مرحله18 :

1 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد کاملا ترکیب شوند.

مرحله 19:

مرغ را از یخچال خارج می کنیم پس از گذشت چند دقیقه موادی که حاضر کرده ایم را درون شکم مرغ را پر می کنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه

مرحله 20 :

شکم مرغ را به کمک نخ آشپزی می دوزیم تا مواد از آن خارج نشوند.

مرحله 21 :

ران های مرغ را به سمت یکدیگر می آوریم و با کمک نخ آشپزی هر دو را سفت با هم می بندیم.

مرحله 22 :

بال های مرغ را نیز با کمک خلال دندان روی مرغ فیکس می کنیم.

مرحله 23 :

مرغ آماده شده را در روغن و با شعله متوسط سرخ کنید تا روی آن طلایی شود.

مرحله 24 :

در قابلمه دیگر مقداری روغن به همراه کره ریخته و صبر کنید تا روغن و کره کمی داغ شود.

مرحله 25 :

یک عدد پیاز درشت را پوست می گیریم سپس آن را شسته و در ادامه پیاز شسته شده را خلال نازک خرد می کنیم. پیاز های خرد شده را به روغن و کره گرم شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی نرم و طلایی شوند.

فودکافی :   انواع کتلت و شامی

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه

مرحله 26 :

یک عدد فلفل دلمه ای را نازک خرد می کنیم و به پیاز ها اضافه کرده و تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند.

مرحله 27 :

هویج را شسته پوست می گیریم و آن را به صورت حلقه ای متوسط خرد می کنیم. هویج های خرد شده را به مواد اضافه کرده.

مرحله 28 :

گوجه ها را نیز شسته و با رنده ریز آن ها را پوره می کنیم.

مرحله 29 :

پوره گوجه فرنگی به مواد پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

مرغ شکم پر مجلسی:

مرحله 30 :

زعفران دم می کنیم و آن را به این ترکیب اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا زعفران به مواد رنگ بدهد.

محله 31 :

مقداری نمک و فلفل به این ترکیب اضافه می کنیم.

مرحله 32 :

یک لیوان آب جوش به مواد اضافه می کنیم لیمو ترش حلقه حلقه خرد شده را نیز در این مرحله به مواد تان اضافه می کنیم. مواد را روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله 33 :

مرغ سرخ شده را در قابلمه حاوی سس آماده کرده می گذاریم و درب قابلمه را می گذاریم تا مرغ کامل بپزد.

مرحله 34 :

مرغ را برگردانده و لیموهای برش داده شده را نیز برمی داریم.

مرحله 35 :

فود کافی
فودکافی

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه

  • پس از اینکه آب مواد قابلمه کشیده شد و مرغ شکم پر ما آماده سرو می باشد.
  • نکات مهم در طرز تهیه ی مرغ شکم پر
  • شما می توانید برای تهیه مرغ شکم پر از رب انار استفاده کنید.
  • برخی افراد برای تهیه مرغ شکم پر از سبزی های شمالی استفاده می کنند.
  • شما می توانید برای ترش مزه تر شدن مرغ شکم پر از آب نارنج نیز استفاده کنید این کاملا سلیقه ای است.
  • استفاده از گردو و سبزیجات نیز سلیقه ای است.
  • فلفل دلمه ای ، هویج و گوجه طعم و عطر بی نظیری به مرغ شکم پر شما می دهد.
  • نکات تکمیلی در مورد مرغ شکم پر
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
    مرغ شکم پر را می توانید در وعده نهار ، شام ، سرو کنید .
  • امیدواریم از این غذای سنتی ایرانی و خوشمزه نهایت لذت را ببرید. نوش جان.

 

صفحه نخست

تولید محتوا در گروه چینود

 

تبلیغات چینود پلاس
5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها