رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 1

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 1

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 1 :امروزه افراد زیادی وجود دارند از غذاهایی که منبع حیوانی دارند استفاده نمی کنند؛ به این افراد وگان و یا گیاهخوار می گویند. زیاده روی در مصرف گوشت قرمز و سفید ضرر های فراوانی دارد که تمامی افراد با این ضرر ها آشنا هستند و بعضی افراد ، به گفته خود،با حذف انواع گوشت ها از وعده های غذایی خود، با بدن و طبیعت در صلح هستند. ما در این مقاله چند غذای گیاهی مخصوص گیاهخواران را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم که خواندنش برای شما افراد وگان بسیار مفید است.

لیست انواع غذای گیاهی برای گیاهخواران

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 1

1 – بورانی کدو سبز

بورانی کدو سبز مانند تمام بورانی ها طعم بی نظیری دارد و سرشار از کلسیم است. روش تهیه بورانی بسیار راحت است و تهیه آن نیاز به زمان زیادی ندارد.

مواد لازم برای تهیه بورانی کدو سبز

کدو سبز : 2 عدد

نعنا خشک : 1 قاشق غذا خوری

ماست : 1 پیمانه

نمک : به مقدار لازم

فلفل سیاه : به مقدار لازم

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 1

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 1

طرز تهیه بورانی کدو سبز

مرحله اول : برای درست کردن این بورانی دو راه وجود دارد . شما می توانید با کبابی و یا بخارپز کردن کدو ها این بورانی خوشمزه را تهیه کنید. اگر مایل به کباب کردن کدو هستید نیاز به جدا کردن پوست کدو نیست؛ اما اگر بخواهید بخار پز کنید، پوست کدو را جدا کنید.

مرحله دوم : در این مرحله باید کدوی پخته شده و یا کبابی را به وسیله گوشت کوب له کنید و با ماست مخلوط کنید.

مرحله آخر : در پایان مواد خشک ( نمک، نعنا خشک و فلفل سیاه ) را به مخلوط ماست و کدو سبز اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید.

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 1

2 – خوراک لوبیا سبز و قارچ

مصرف خوراک لوبیا سبز و قارچ نه تنها برای افراد گیاه خوار بلکه برای افرادی هم که گوشت مصرف می کنند به دلیل طعم بی نظیرش بسیار لذت بخش و پر طرفدار است. در ادامه ما طرز تهیه و مواد لازم برای تهیه این خوراک را درج کرده ایم.

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا سبز و قارج

فودکافی :   حلیم بادمجان

سیب زمینی : 1 عدد بزرگ

قارچ خرد شده : 2 پیمانه

گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ

آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری

پیاز : 1 عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

نمک : نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه و زرد چوبه : از هر کدام نصف قاشق چایخوری

 

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 1

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 1

طرز تهیه خواک لوبیا سبز و قارچ

مرحله اول : لوبیا را در ظرفی جداگانه ریخته و به مدت 20 دقیقه با آب بجوشانید. بعد از جوشاندن لوبیا ها آن ها را آبکش کنید .

مرحله دوم : پیاز خرد شده را با مقداری روغن تفت داده تا طلایی رنگ شود.

مرحله سوم : قارچ ها  را با پیاز تفت داده و گوجه های خرد شده را به قارچ ها اضافه کنید.

مرحله چهارم : سیب زمینی را خلالی یا نگینی خرد کرده و جداگانه سرخ کنید.

مرحله پنجم : لوبیا های پخته شده را به قارچ اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله ششم : در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه ادویه ها به مواد خوراک اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله هفتم : در پایان مقداری آب گرم داخل ظرف بریزید و بگذارید خوراک با حرارت ملایم بپزد

مرحله آخر : برای تزئین این خوراک می توانید مقداری سیب زمینی سرخ شده در کنار ظرف ریخته و میل کنید

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 1

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 1

3 – سیتان یا گوشت گیاهی

سیتان از مواد محبوب بین خوراکی های گیاهی می باشد که می تواند بخش عمده ای از نیاز بدن به دریافت پروتئین را تامین کند.

مواد لازم برای تهیه سیتان

پودر نعنا یا ریحان : ۳ قاشق کوچک

سس سویا : نصف پیمانه

شیره ی قند یا شربت ذرت : ۴ قاشق کوچک

قارچ یا سبزیجات دلخواه : به میزان دلخواه

آرد گلوتن : ۶ پیمانه

پودر پیاز : ۴ قاشق کوچک

پودر سیر : ۴ قاشق کوچک

آب : 4 پیمانه

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 1

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 1

طرز تهیه سیتان

مرحله اول : در یک ظرف، آرد ، پودر سیر ، پیاز و نعنا را ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید

مرحله دوم : قارچ و سبزیجات دلخواه را به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم : آب را داخل ظرف نسبتا بزرگی ریخته و 1 سوم سس سویا را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم : در وسط آرد ها یک حفره ایجاد کنید و مخلوط آب و سس سویا را به آن اضافه کنید و کم کم آرد را با آب ها مخلوط کنید.

فودکافی :   قلیه ماهی جنوبی

مرحله پنجم : خمیر به دست آمده را به خوبی ورز داده و به قطعات دایره شکل و یا شکل دلخواه تقسیم کرده و کناری بگذارید.

مرحله ششم : یک قابلمه نسبتا بزرگ انتخاب کرده و نصف آن را آب بریزید ( مقدار آب مهم نیست ) و سس سویا، شربت ذرت و قارچ و یا سبزیجات دلخواه خود را به قابلمه آب اضافه کنید. حالاقابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید.

مرحله هفتم : زمانی که آب در حال جوشیدن بود حرارت شعله را کم کنید و قطعات خمیر را به آن اضافه کنید.

خمیر ها 45 دقیقه باید داخل آب بجوشند تا پخته شوند، پس شما هر 15 دقیقه باید مواد را هم بزنید. این مواد باید روی آب شناور شوند. زمانی که خمیر ها روی آب شناور شدند به معنای آن است که پخته شده اند.

ادامه دارد.

 

صفحه نخست 

 

تبلیغات چینود پلاس
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها