کلم پلو

به نام خدا

کلم پلو :

وقتی حرف از غذاهای خوشمزه ایرانی می شود ما در فودکافی به شما کلم پلو را پیشنهاد می دهیم یک غذای فوق العاده و پرطرفدار و با سابقه که همچنین می توان گفت کلم پلو در شهرهای محتلف کشور با دستور پخت های متنوع طبخ می شود . ما یک نمونه از این دستور پخت را در این مطلب برای شما آورده ایم ….. همراه ما باشید.

 

فودکافی

مواد لازم برای تهیه کلم پلو : ( برای 4 نفر )

برنج ایرانی چهار پیمانه ( پیمانه یا همان لیوان مورد نظر خودتان )
گوشت چرخ کرده چهارصد گرم ، کلم سفید یک عدد متوسط ، پیاز دو عدد ،
سبزی پلویی چهارصد گرم ، آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری ،
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم ،

فودکافی

طرز تهیه کلم پلو به سبک فود کافی :

در مرحله اول کلم ابتدا برگ های کلم را از هم باز می کنیم و به خوبی می شوییم، سپس به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم و آنها را کنار می گذاریم. و بعد یگی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ، و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن می ریزیم و پیاز خرد شده را نیز اضافه کرده و تف می دهیم تا رنگ آن طلایی شود ، سپس پیاز هارا از تابه خارج می کنیم و کناری می گذاریم .
در ادامه کمی روغن اضافه می کنیم و این بار کلم های خرد شده را درون تابه ریخته و کمی تف می دهیم و در کنارش مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و همچنان تف می دهیم تا ادویه ها به خورد کلم بروند.

در مرحله دوم :

وقتی رنگ کلم ها تغییر کرد درب تابه را می گذاریم تا کلم آب بیندازد و کاملا نرم شود، سپس آب لیمو ترش را به همراه کمی نمک اضافه می کنیم. و بعد از اینکه آب کلم کشیده شد، سبزی را به صورت ریز خرد می کنیم و سپس همراه پیاز از قبل تفت داده شده به کلم اضافه می کنیم.
حالا همگی مواد را به خوبی تفت می دهیم تا یکدست شوند، و در ادامه تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قابلمه روی حرارت می گذاریم و برنج را به همراه آب اضافه می کنیم توجه داشته باشید سطح آب یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد. سپس یک قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت بیشتر قرار می دهیم تا آب درون قابلمه کشیده شده و پخت اولیه برنج انجام شود. وقتی آب برنج درون قابلمه کشیده شد ، برنج ها را از قابلمه خارج می کنیم و درون آبکش می ریزیم.

فودکافی :   غذاهای معروف آسیایی:بخش دوم

فودکافی

مرحله سوم : ( کلم پلو به سبک فود کافی )

دراین مرحله برویم سراغ قابلمه ای که برای پخت برنج و کلم ها در نظر گرفته ایم کف قابلمه را با کمی روغن چرب می کنیم و برای یک ته دیگ خوشمزه از نان لواش و یا سیب زمینی ورقه ای استفاده می کنیم . ( روی ته دیگ را با یک کفگیر برنج آبکشی شده می پوشانیم ) و بعد مقداری از مخلوط سبزی و کلم روی برنج می ریزیم. به همین ترتیب برنج و ترکیب سبزی و کلم را به صورت لایه ای درون قابلمه ریخته و در انتها زعفران دم کرده را به صورت پخش روی برنج می ریزیم. حالا روی درب قابلمه دم کنی قرار داده و آنرا روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا برنج دم بکشد.

فودکافی

مرحله چهارم :

در این مرحله از آشپزی یک پیاز دیگرمان را رنده کرده و آب اضافی اش را به طور کامل می گیریم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم ، در ادامه گوشت را همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه مخلوط مواد را به کوفته های کوچک به اندازه گردو تبدیل می کنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، کوفته های قلقلی را به روغن اضافه می کنیم و هر چند لحظه یک بار می چرخانیم تا به صورت یکدست سرخ بشوند .
وقتی کوفته های به طور کامل سرخ شدند، آنها را از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در پایان پس از اینکه کلم پلو آماده شد، آن را در دیس مورد نظر می کشیم و با کوفته قلقلی آن را تزئین می کنیم. (نوش جان )

صفحه نخست

تولید محتوا تیم چینود

 

تبلیغات چینود پلاس
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها