12 غذای محلی سوئد

به نام خدا

12 غذای محلی سوئد :

12 غذای محلی سوئد :همانگونه که می دانیم سوئد، کشوری زیبا و سرسبز در شمال اروپا، با فرهنگ غنی و تاریخی خود، علاوه بر مناظر چشم‌نواز و جاذبه‌های گردشگری، غذاهایی خوشمزه و متفاوت نیز دارد. غذاهای سوئدی، به‌طور کلی ساده و در عین حال بسیار خوشمزه هستند و از مواد اولیه تازه و محلی تهیه می‌شوند. یکی از ویژگی‌های بارز غذاهای سوئدی، توجه ویژه به ماهی و سایر غذاهای دریایی است. علاوه بر ماهی، غذاهای سوئدی تنوع زیادی دارند و شامل انواع غذاهای گوشتی، سبزیجات، نان‌های مختلف، شیرینی‌ها و دسرهای خوشمزه می‌شوند. سفر به سوئد نه تنها فرصتی برای اکتشاف فرهنگ بلکه لذت بردن از غذاهای خوشمزه و منحصربه‌فرد است. (ما به قلب اسکاندیناوی و به بررسی برترین و لذت‌بخش‌ترین غذاهای سوئدی می‌پردازیم ) در بخش غذاهای بین المللی باز هم همراه فودکافی باشید .

 

فودکافی

12 غذای محلی سوئد

گراولاکس: (Gravlax)

باید گفت این غذا لایه های نازکی از ماهی سالمون به همراه ادویه جات (شامل نمک و شکر) و سس مخصوص می باشد که بیش تر به عنوان پیش غذا استفاده می شود. این غذا همچنین به همراه سیب زمینی یا نان جو و سس خردل سرو می شود و یک پیش غذای سالم و عالی به شمار می آید.

 

فودکافی

 

کوتبولار : (köttbullar)

هر کسی که به اسکاندیناوی سفر می کند، باید این غذای فوق العاده را امتحان کند! کوفته ی گوشت که با سس خامه ای مخلوط شده و با سیب زمینی آب پز داغ سرو می شود. این غذا با سس مخصوص میوه ای کوبری (سس میوه ای از خانواده ی توت ها) سرو می شود که خیلی در سوئد طرفدار دارد.

 

فودکافی

12 غذای محلی سوئد

لویی کیتو: (Lohikeitto)

یکی از سوپ های فوق العاده خوش طعم، مخصوصا برای روزهای سردی که در منطقه اسکاندیناوی زیاد این روزها برمی خورید. این سوپ شامل تکه های سالمون، تره فرنگی و مقدار زیادی شوید و جعفری است.

 

فودکافی

 

سورسترومینگ : (Surströmming)

سورسترومینگ یک غذای رایج سوئدی هست که محتوای آن ترشی یا شور شاه ماهی است. این ترشی یا شور را به همراه سیب زمینی آب پز، پیازچه و کمی خامه ترش مصرف می کنند. می توانید این ترشی را با طعم های مختلفی مثل سیر، شوید و حتی کمی خردل امتحان نیز کنید.

 

کانل اسنگل : (Kanelsnegl)

گفته می شود این شیرینی یکی از خوشمزه ترین غذاهای اسکاندیناوی است که امروزه در نقاط مختلف دنیا طرفداران زیادی دارد و می توانید آن را در آمریکا و انگلیس هم به وفور پیدا کنید. این شیرینی خوش قیافه، به رول دارچین هم معروف است ولی در اسکاندیناوی آن را با نام کانل اسنگل می شناسند. خواستگاه این شیرینی به سوئد و دانمارک بر می گردد .

فودکافی :   6 غذای محلی بریتانیا

 

فودکافی

12 غذای محلی سوئد

راگمانگ : (ragmang)

یکی دیگر از غذاهای محبوب مردم این کشور راگمانک نام دارد که نوعی پنکیک سیب‌زمینی است که در کنار آن گوشت پرخ‌کرده طعم‌دار شده نیز سرو می‌شود. راگمانک نیز از غذاهایی بوده است که مردم سوئد بیشتر در فصل زمستان تمایل به خوردن آن دارند اما در تمام فصول سال این غذا در تمام رستوران‌های سوئد قابل سفارش است.گفته می‌شود که مردم سوئد از سیب‌زمینی‌های تازه برداشت شده استفاده نمی‌کنند به همین دلیل است که غذاهایی با پایه سیب‌زمینی بیشتر در زمستان طبخ می‌شوند. همانطور که گفته شده راگمانک نوعی پن‌کیک سیب‌زمینی است است که در کره سرخ شده و با گوشت و لینگون بری سوئدی سرو می‌شود .

 

فودکافی

 

شاه ماهی : (Kingfish)

همانطور که گفته شد سوئد به غذاهای دریایی و سرو ماهی شهرت دارد به همین دلیل (شاه ماهی) یکی از غذاهای مطرح در این کشور به حساب می‌آید که هر سوئدی روشی خاص برای طبخ آن به کار می‌گیرد. برخی شاه ماهی‌ها را دودی می‌کنند و برخی از آن‌ها برای ترشی استفاده می‌کنند.البته شاه ماهی‌ها بسته به اینکه از دریای بالتیک و یا از دریای اطلس گرفته شده باشند شیوه پخت متفاوتی دارند. ماهی‌های دریای بالتیک را اغلب با آرد سوخاری پوشانده و سرخ می‌کنند، اما ماهی‌های اطلس را معمولا در سس‌های گوناگون ترشی می‌اندازند.ترشی شاه ماهی طعم‌های مختلفی دارد که از جمله آن می‌توان به پیاز، سیر، شوید و خردل اشاره کرد که بیشتر همراه سیب‌زمینی، خامه ترش و گاهی تخم‌مرخ پخته شده نیز سرو می‌شود .

 

نان زعفرانی  : ( Saffransbullar )

نان زعفرانی سوئدی، یا به زبان سوئدی )Saffransbullar)) ، یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌های این کشور است. این نان‌ها معمولاً به شکل حرف S رول می‌شوند و روی آن‌ها با زعفران و کشمش تزیین می‌شوند. نان زعفرانی سوئدی در تمام مراسم‌های ویژه، از جمله کریسمس، سال نو و هالووین، پخته می‌شود و به نوعی یکی از خوردنی های سنتی آنها نیز می باشد .برخی معتقدند که این شیرینی از قرن 17 میلادی در سوئد پخته می‌شده است. در آن زمان، زعفران یک ادویه گران‌قیمت بود و تنها افراد ثروتمند می‌توانستند از آن استفاده کنند. به همین دلیل، نان زعفرانی سوئدی در ابتدا یک شیرینی ویژه برای طبقات بالای جامعه محسوب می‌شد.با گذشت زمان، زعفران ارزان‌تر شد و نان زعفرانی سوئدی نیز به یک شیرینی محبوب در میان مردم تبدیل شد. امروزه، این نان در تمام شیرینی فروشی‌های سوئد یافت می‌شود و یکی از سوغاتی‌های محبوب این کشور بوده است.

 

فودکافی :   انواع دامپلینگ خوشمزه بخش اول

فودکافی

ساندویچ میگو : (Shrimp sandwich)

ساندویچ میگو  یکی از غذاهای محبوب دیگر این کشور است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. این ساندویچ خوشمزه و لذیذ از ترکیب میگو، سس مایونز، تخم مرغ، کاهو، شوید و خاویار تهیه می‌شود و طعمی بی‌نظیر دارد.با توجه به محبوبیت ماهیگیری در سوئد، استفاده از میگو در غذاهای این کشور از دیرباز مرسوم بوده است. در آن زمان، میگو  یک غذای ارزان و در دسترس در نظر گرفته می‌شد و به همین دلیل، به سرعت به یکی از غذاهای محبوب سوئدی تبدیل شد.

 

کری فیش : (Crayfish)

کری فیش، نوعی حلزون صدف دار آب شیرین است که در سوئد و سایر کشورهای اسکاندیناوی به‌عنوان یک غذای لذیذ و محبوب شناخته می‌شود. این غذا در ماه آگوست، فصل کری فیش، به اوج محبوبیت خود می‌رسد و در رستوران‌ها و مهمانی‌ها به وفور یافت می‌شود.فصل کری فیش در سوئد از اواخر ماه جولای تا اواخر ماه آگوست است. در این مدت، کری فیش‌ها به حداکثر اندازه خود می‌رسند و گوشت آن‌ها لذیذترین حالت خود را دارد.کری فیش را می‌توان به روش‌های مختلفی تهیه کرد. ساده‌ترین روش، پختن آن‌ها در آب جوش است. برای این کار، کری فیش‌ها را به مدت 10،15 دقیقه در آب جوش می‌جوشانیم تا پوست آن‌ها به راحتی جدا شود.

 

فودکافی

وسوسه جانسون : (Jansson’s Temptation)

زمستان که می‌رسد، کریسمس هم در راه است. یکی از غذاهای سوئدی که در میان مردم سنتی و محبوب است و در جشن کریسمس سرو می‌شود، وسوسه جانسون است. این غذای خوشمزه از سیب‌زمینی خامه‌ای و ماهی کولی تهیه می‌شود و طعمی بی‌نظیر دارد. اگر شما هم علاقه‌مند به غذاهای سوئدی هستید، حتماً وسوسه جانسون را امتحان کنید.وسوسه جانسون را می‌توانید به‌عنوان پیش‌غذا، غذای اصلی یا میان‌وعده سرو کنید. این غذا با سالاد سبزیجات، نان تست یا نان سوئدی سرو می‌شود.

 

فودکافی

 

کوفته خوشمزه و خاص : (Swedish Meatballs)

باید گفت این یکی از غذاهای سنتی و محبوب سوئد است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. این غذای خوشمزه و لذیذ معمولاً با سس خامه‌ای و لینگون بری سرو می‌شود. در سرتاسر جهان، این غذا به‌عنوان یک غذای ملی شناخته شده و در رستوران‌های ایکیا به شهرت فراوانی دست یافته است. این غذای کلاسیک که از مواد اولیه ساده تشکیل شده، یکی از آشناترین و لذیذترین غذاهای سوئدی محسوب می‌شود.برای اینکه کوفته‌های شما منسجم شوند، بهتر است از گوشت چرخ‌کرده گوساله یا ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی استفاده کنید.برای اینکه کوفته‌های شما طعم بهتری داشته باشند، می‌توانید به آن‌ها کمی سبزیجات مانند جعفری یا گشنیز خرد شده اضافه کنید.

 

صفحه نخست

تولید محتوا تیم چینود

 

تبلیغات چینود پلاس
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها