رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

مقدمه

با توجه به کم کالری بودن غذاهای گیاهی و پروتئین فروان باعث لاغری می شود و از ابتلا به اضافه وزن و چاقی جلوگیری میکند. غذاهای گیاهی علاوه بر کم کالری بودن بر عکس غذاهایی که با انواع گوشت تهیه می شوند ، در اکثر مواقع فاقد چربی اشباع شده و کلسترول هستند که این موضوع به تنهایی برای سلامت قلب بسیار مفید است. همانطور که قبل تر هم اشاره کردیم افرادی که رژیم غذایی گیاه خواری را انتخاب می کنند با بدن خود و طبیعت در صلح هستند.

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

4 –  لوبیا پلو

همانطور که از اسمش هویداست ،مواد اصلی این غذا لوبیا و برنج است. همچنین این غذا ، کاملا گیاهی است.

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو

برنج قهوه ای یا سفید : 2 پیمانه

گوجه فرنگی : 1 عدد

سیب زمینی : 1 عدد

سویا : به مقدار دلخواه

لوبیا سبز : 1 پیمانه

پیاز : 1 عدد متوسط

قارچ و یا بادمجان خرد شده : 1 پیمانه و نصفی

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذا خوری

نمک و زرد چوبه : به مقدار دلخواه

لوبیا سبز : به مقدار دلخواه

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

طرز تهیه لوبیا پلو

مرحله اول : سو یا ها را داخل ظرفی ریخته و آب ولرم بریزید و بگذارید نم بکشد.

مرحله دوم : در این مرحله نیز باید برنج ها را نم کنید.

مرحله سوم : پیاز را نگینی خورد کرده و سرخ کنید. پس از سرخ شدن پیاز ها ، گوجه ها را رنده کرده و به پیاز ها  اضافه کنید.

مرحله چهارم : لوبیا ها را در ظرفی جدا ریخته و تفت دهید. پس از مدتی رب گوجه فرنگی ، نمک و زرچوبه را به مواد اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

مرحله پنجم : سیب زمینی را نگینی ریز کنید و داخل کمی روغن سرخ کنید.

مرحله ششم : در این مرحله باید تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

مرحله هفتم : برنج ها را به همراه کمی آب داخل قابلمه ای ریخته و تمامی مواد را به آن اضافه کنید.

( توجه داشته باشید مقدار آبی که به برنج اضافه می کنید باید طوری باشد که روی سطح محتویات داخل قابمه را بپوشاند )

مرحله هشتم : حرارت باید متوسط باشد و برنج حدود 45 دقیقه باید دم بکشد.

فودکافی :   انواع کتلت و شامی

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

5 – پنکیک وگان

پنکیک وگان نیز مانند تمامی پنکیک ها بدون استفاده از هیچ فرآورده حیوانی تهیه می شود. این غذا یک میان وعده بسیار مناسب برای افراد گیاه خوار است.

مواد لازم برای تهیه پنکیک وگان

شکر نارگیل : 2 قاشق غذاخوری

عصاره وانیل : 2 قطره

آرد جو دو سر : 3 قاشق غذاخوری

نمک : 1 قاشق مربا خوری

شیر سویا : 1 پیمانه

پودر کتان : 1 قاشق غذاخوری

کره بادام زمینی : به مقدار دلخواه و به منظور استفاده برای تزئین

آرد برنج قهوه ای : 4 قاشق غذاخوری

اسلایس های میوه : به مقدار دلخواه و به منظور استفاده برای تزئین

آرد بادام : 4 قاشق غذاخوری

روغن گیاهی یا روغن نارگیل : به مقدار لازم

شربت افرا : به مقدار دلخواه و به منظور استفاده برای تزئین

بکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

طرز تهیه پنکیک وگان

مرحله اول : ابتدا تمامی مواد خشک ( آرد جو دوسر ، بکینگ پودر ، آرد کتان ، آرد برنج قهوه ای ، نمک و آرد بادام ) را در ظرفی مناسب سه بار الک کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم : شیر سویا را کم کم به مواد خشک اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید. توجه داشته باشید که نباید ارد گلوله گلوله شود و باید مخلوطی صاف و یک دست شود.

مرحله سوم : حالا شکر نارگیل را هم به مواد اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا شکر کاملا حل شود

مرحله چهارم : در این مرحله باید اول عصاره وانیل و روغن گیاهی را به ترتیب به مواد اولیه پنکیک اضافه کنید و پس اضافه کردن هر کدام ، مواد را به خوبی هم بزنید.

مرحله پنجم : در این مرحله خمیر به ست آمده را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.

مرحله ششم : مقداری روغن گیاهی داخل ماهیتابه نچسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن کمی داغ شود.

مرحله هفتم : حالا با قاشق به مقدار دلخواه از مواد پنکیک داخل روغن بریزید و اجازه دهید تا یک طرف پنکیک سرخ شود.

مرحله هشتم : پس از اینکه یک طرف پنکیک سرخ شد ، آن را برگردانید و بگذارید که طرف دیگرش نیز سرخ شود. این کار را تا زمانی که مواد تمام بشود ادامه دهید.

فودکافی :   قلیه ماهی جنوبی

مرحله نهم : برای تزئین پنکیک ها می توانید روی آن ها را ککره بادام زمینی بزنید و یا اسلایس های میوه و یا شربت افرا بریزید.

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

9 – دال عدس

دال عدس همانطور که از اسمش نیز پیداست ، با عدس درست می شود ؛ اما معروف ترین طرز تهیه این دال ، با نوعی عدس قرمز است که سرشار از آهن و اسید فولیک می باشد. این غذا علاوه بر گیاهی بودنش ، بسیار کم کالری است و برای افرادی که به دنبال غذایی هستند که در رژیم لاغری خود قرار دهند ما دال عدس را پیشنهاد می دهیم.

مواد لازم برای تهیه دال عدس

تمبر هندی : 2 قاشق غذاخوری

روغن : به مقدار لازم

نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه و زرد چوبه : به مقدار لازم

عدس قرمز : 2 پیمانه

سیر : 1 بوته کوچک

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

سیب زمینی : 1 عدد متوسط

پیاز : 1 عدد متوسط

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

رژیم مخصوص گیاه خواران بخش 2

طرز تهیه دال عدس

مرحله اول : عدس ها را شسته و به مدت 30 دقیقه بگذارید نم بکشد

مرحله دوم : پس از گذشت 30 دقیقه عدس ها را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید.

مرحله سوم : در این مرحله سیب زمینی را کاملا تمیز بشویید و بدون گرفتن پوستش آن را به عدس ها اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا عدس ها بجوشد و سپس حرارت را کمی کم کنید.

مرحله چهارم : سیر ها را ریز و پیاز ها را خلالی کنیدو در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند؛ سپس ادویه ها را به همراه رب گوجه فرنگی به پیاز و سیر اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید.

مرحله پنجم : تمبر هندی را کمی داخل آب بخیسانید و سپس از صاففی رد کنید و به دال عدس اضافه کنید.

مرحله ششم : زمانی که سیب زمینی پخته شد آن را از پوست کنید و به مخلوط پیاز ها اضافه کنید و همه را با هم بکوبید تا زمانی که سیب زمینی به طور کامل له شود.

مرحله هفتم : حالا این مخلوط را به دال عدس اضافه کنید و هم بزنید و بگذاری تا عدس ها به طور کامل پخته شوند.

 

صفحه نخست

 

تبلیغات چینود پلاس
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها