10 غذای محلی آرژانتین

10 غذای محلی آرژانتین

10 غذای محلی آرژانتین : کشور آرژانتین کشوری است که مردمانش به عنوان دوستداران گوشت قرمز در جهان معروف هستند.گوشت قرمز از مواد اصلی تشکیل دهنده غذاهای آرژانتینی است وتنوع غذایی برای افرادی که گیاه خوار هستند بسیار کم تر است اما این کشور دسر های معروف و خوشمزه ای نیز دارد که می توانند افراد را شگفت زده کنند.

فودکافی

1 – میلانسا ( Milanesa )
میلانسا غذایی است که با گوشت و آرد تهیه میشود . به این صورت که گوشت را داخل آرد می غلتانند و ان را داخل روغن سرخ می کنند . این غذا عمدتا با گوشت قرمز درست می شود اما امروزه با گوشت مرغ نیز تهیه می شود که طرفداران زیادی هم پیدا کرده است . این غذا معمولا برای نهارو به همراه سیب زمینی سرخ شده سرو می شود .

فودکافی

2 – چوریپان ( Churipan )
چوریپان ساندویچی است که با یک سوسیس ساده همراه با سس چیمیچوری که طعم فوق العاده ای به آن می دهد تهیه می شود . در روز های یک شنبه فروشنده های خیابانی یا دوره گرد ها چورپیان را به لیست غذاهای خود اضافه می کنند و افراد می توانند این غذا را از فروشنده های دوره گرد که طعم فوق العاده ای هم دارد خریداری کنند؛ همچنین هنگام تفریح و یا خرید در بازار سنتی سن تلمو در بوئوس آیرس می توانید از طعم اصیل آرژانتینی این ساندویچ لذت ببرید.

فودکافی

3 – لوکرو ( Locro )
لوکرو غذایی منحصر به فرد متعلق به بخش های شمالی آرژانتین است. در زمان بازدید از سالتا نمیتوانید در برابر این غذای خوشمزه مقاومت کنید. لوکرو از ذرت ، سبزیجات ، حبوبات و گوشت
( در بعضی از رستوران ها به جای گوشت از سوسیس مخصوص آرژانتینی که چوریتزو نام دارد استفاده می شود. ) تهیه می شود. لوکرو بدون گوشت و تنها با استفاده از سبزیجات نیز تهیه می شود که این روش تهیه لوکرو برای افراد گیاه خوار بسیار مناسب است.

فودکافی

4 – پیتزا معروف آرژانتینی
پیتزا ها در سراسر جهان معمولا سبکی ایتالیایی دارند با تفاوت هایی که مربوط به سلیقه افراد هر کشور است که آرژانتینی ها هم از این قائده مستثنا نیستند و روش های پخت پیتزا در این کشور فرق دارد. در ارژانتین پیتزا موزارلا و گوجه فرنگی طرفداران زیادی دارد . همچنین عمدتا پیتزا ها در این کشور با گوشت و پنیر و خمیری ضخیم تهیه می شوند .

فودکافی

5 – ماتامبره ( Matambre )
ماتامبره از لایه استیکی که به دور سبزیجات و گیاهان معطر و تخم مرغ آب پز پیچیده می شود و درون فر ، روی باربیکیو و یا شعله گاز تهیه می شود. ماتامبره معمولا به عنوان پیش غذا و به دو صورت سرد و گرم سرو می شود. این یک غذایی بسیار ساده ، راحت و خوش طعم است که پس از یک روز کاری و خسته کننده بهترین گزینه برای انتخاب غذا است. معنی نام ماتامبره نیز بسیار جالب است؛ این واژه مخفف کلمه matar el hamber به معنای رفع کردن گرسنگی فردی است.

فودکافی

10 غذای محلی آرژانتین

6 – آسادو ( Asado )
به تمامی و انواع گوشت هایی که روی باربیکیو کبابی و پخته می شود ؛ آسادو گفته می شود.
آسادو در طول تابستان غذایی است که به بهانه آن دوستان و خانواده های آرژانتینی دورهمی تشکیل می دهند؛ در زمان پخت این غذا تمامی افراد در کار ها مشارکت می کنند اما مسئولیت کباب کردن گوشت ها تنها به عهده یک نفر است. افرادی هم که گیاه خوار هستند هم می توانند در این دورهمی شرکت کنند چرا که در کنار گوشت سبزیجاتی مانند سیب زمینی ذرت و … نیز کباب می کنند.

فودکافی

10 غذای محلی آرژانتین

7 – چوریزو ( chorizo )
چوریزو سوسیسی است که در ارژانتین همراه دائمی آسادو است. این سوسیس که با گوشت خوک تهیه می شود نوعی سوسیس آرژانتینی است که همرا با گوشت های دیگر آسادو کباب شده و سرو می شود. همانطور که متوجه شدید در آرژانتین باید غذاهای خوشمزه زیادی را که با گوشت قرمز تهیه می شوند را امتحان کنید.

فودکافی

10 غذای محلی آرژانتین

8 – هومیتا ( Homita )
در آرژانتین هومیتا یکی از لذیذ ترین خوشمزه ترین و باب میل گیاه خواران است . مواد اولیه این غذای لذیذ عبارت اند از ذرت تازه ، سبزیجات معطر و در بعضی موافع پنیر بز . البته ناگفته نماند که از انواع چاشنی ها برای طعم بهتر این غذا استفاده می شود. تمامی این مواد پس از پخته شدن در برگ ذرت دوباره پخته می شوند که طعم بسیار عالی به خود می گیرند. هومبتا در میان گردشگران و مردمان بومی بسیار پر طرفدار است.

فودکافی

9 – امپاندا ( Empanada )
امپاندا غذایی است که با خمیر هایی که به تکه های کوچک تقسیم شده اند و درون آن ها موادی مانند گوشت قرمز ، گوشت مرغ ، انواع پنیر و انواع سبزیجات پر شده اند تهیه می شوند . این خمیر ها یا داخل فر پخته و یا درون روغن سرخ می شوند . پس از سرخ شدن و پخته شدن کامل خمیر ها ، امپاندا در کنار انواع سس سرو می شود.

فودکافی

10 – پروولیتا ( Provoleta )
پروولیتا یکی از محبوب ترین و لذیذ ترین غذا در بین مردمان آرژانتین و گردشگران است. این غذا با ترکیب شیر گاو تهیه می شود که حالتی کش دار و پنیری دارد. پروولیتا شکلی گرد دارد و به همراه پنیر سرو می شود.

 

صفحه نخست 

 

تبلیغات چینود پلاس
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها