مقدمه
15 غذای محلی ترکیه : وقتی در مورد غذاهای معمولی ترکیه صحبت می کنیم ، ذکر این نکته ضروری است که این کشور یکی از محبوب ترین گزینه های فست فود را در اختیار جهان قرار داده است . با این حال ، همانطور که این غذا معروف و محبوب است ، غذا های ترکی بسیار فراتر از کباب است . حتی می توان گفت ترکیه یکی از متنوع ترین ، غنی ترین و خوشمزه ترین غذاهای روی کره زمین را دارد .
باقلوا : خیلی بیشتر از یک دسر
باقلوا یکی از معرف ترین غذاهای ترکی است. با وجود این، آنها منحصر به ترکیه نیستند و عملاً در کل منطقه غرب نیز یافت می شوند . باقلوا ها برای کسانی که میل یه مصرف شیرینی دارند تقریبا غیر قابل مقاومت است .
آنها در اشکال ، اندازه ها و اشکال مختلف هستند ، اما همیشه با پایه یکسان : یک شیرینی ترد و پوسته پوسته فیلو که با آجیل ( معمولاً پسته ، گردو و بادام ) بسته بندی شده و در مقدار زیادی عسل آغشته شده است .
15 غذای محلی ترکیه
دونر کباب بین المللی :
از بین تمام غذاهای معمولی ترکی ، بدون شک دونر کباب شناخته شده ترین و محبوب ترین غذا است . که این غذا به عنوان ” گوشت کبابی چرخان ” نیز شناخته می شود . و این ماهیت این غذا است .
15 غذای محلی ترکیه
دلمه :
کلمه ” دولما ” به معنای ” پر کردن ” یا چیزی است که با چیز دیگری پر شده است . در ترکیه ( و سایر کشور های اسلامی و یونان) ، « دولما » همیشه با برگ های انگور که با برنج پخته شده و گاهی تکه های گوشت و سپس با لیمو پر میشود ، همراه است . این غذای معروف ترکی یک پیش غذای مقاومت ناپذیر است .
15 غذای محلی ترکیه
مزه :
مزهها معمولی ترین پیش غذا های ترکی هستند : غذاهایی از انواع سالاد ، ترشیجات و سبزیجات برشته ( مانند بادمجان یا فلفل ) که در سس های خوشمزه ریخته میشوند ، و همچنین سیخهایی از مرغ ، گوشت بره و میوه های خشک .
15 غذای محلی ترکیه
بورک :
این نامی است که به نوعی پای یا شیرینی تهیه شده از خمیر فیلو مانند ، که با پنیر سفید ترکی یا فتا ، گوشت چرخ کرده ( یا جایگزین گیاهی ) و مقداری سبزیجات پر می شود ، داده می شود . این غذا با نام های « بوریکا » یا « بورکا » نیز شناخته می شود که اغلب با یک چای ترکی سرو می شود .
15 غذای محلی ترکیه
منمن :
منمن نامی است که به غذای کلاسیک تخممرغ در ترکیه که برای صبحانه در سراسر جهان میل میشود ، داده میشود . در این نسخه ، تخم مرغ ها با تکه های کوچک سبزیجات مانند گوجهفرنگی ، پیاز و فلفل همراه می شوند .
15 غذای محلی ترکیه
پیلاو :
پیلاو همراه اصلی هر وعده غذایی ترکی است . با این حال ، آن نه در یک ، بلکه در بسیاری از قالب های مختلف ارائه می شود . در اصل ، در ترکیه این کلمه به دستور العمل های مختلف برنج اشاره دارد .
بسیاری از آن ها تأثیر شرقی واضحی دارند ( پیلاو برنج معمولی هندی است ) و اغلب با ادویه جات و سبزیجات چاشنی می شوند. همچنین ، در هر دستور غذا از نوع متفاوتی برنج استفاده می کند.
15 غذای محلی ترکیه
مانتی :
مانتی یکی از بارزترین غذاهای شرقی در غذاهای ترکی است . در واقع ترکیه این غذا را با بسیاری از کشور های آسیای مرکزی مانند ارمنستان ، ازبکستان و قزاقستان به اشتراک می گذارد .
مانتی نامی است که به شیرینی پر شده با گوشت بره ، حمام شده در سس ماست غنی و چاشنی پیاز و ادویه های مختلف داده می شود .
15 غذای محلی ترکیه
کوفته :
این غذا ها ، کوفته هایی هستند که معمولاً از گوشت گاو یا بره تهیه میشوند و با پیاز و ادویه های مختلف مخلوط می شوند . آنها معمولاً روی آتش چوب پخته می شوند و به سادگی خوشمزه هستند.
15 غذای محلی ترکیه
پیده، میان وعده ای برای مصرف سریع :
خوب ، باید بدانید که « پید » جدا از نان ، یک غذا هم هست و بسته به جایی که آن امتحان می شود ، متفاوت خواهد بود ، زیرا در مناطق مختلف ترکیه انواع مختلفی دارد . « پید » شبیه پیتزا اما کوچک تر و طولانی تر است ، که روی آن یک سری مواد قرار میگیرند و سپس در اجاق سنگی یا چوبی قرار میدهند .
در بعضی جاها ، مانند منطقه دریای سیاه ، مواد را داخل آن مانند پای قرار می دهند . برخی از گزینههای «پید» دارای گوشت چرخ کرده ، گوشت گاو یا گوسفند و پنیر هستند .
اما در نوعی به نام “یاگلی” “پید” را با کره میمالند ، یک تخممرغ به آن اضافه میکنند و سپس داخل فر قرار می دهند .
یک سنت عجیب این است که اگر می خواهید آن را در خانه درست کنید و فر مناسبی ندارید ، در برخی از روستا های ترکیه بدون هیچ مشکلی آن را به نانوایی محله می برند .
15 غذای محلی ترکیه
لوکوم
لوکوم نوعی شیرینی که به آن شیرینی ترکی نیز معروف است. این لقمه های ژله فشرده دارای میوه های خشک ( پسته ، گردو ، فندق و … ) هستند و با شکر یا نارگیل پوشانده می شوند . لوکوم ها به دلیل تضاد رنگ ها و بافت ها بسیار زیبا هستند . آنها معمولاً هنگام سفارش قهوه ارائه می شوند ، اما خرید آنها از سوپرمارکت ها و غرفه های خیابانی نیز امکان پذیر است. همچنین برخی از نانوایی ها آنها را در جعبه های کوچک مانند شکلات به فروش می رسانند ، بنابراین می توانند سوغاتی خوبی باشند .
15 غذای محلی ترکیه
لوفر، ماهی آبی از تنگه بسفر :
اگر غذا های مورد علاقه شما با گوشت گاو یا بره نیست ، در استانبول می توانید ماهی را انتخاب کنید. و اگر تازه باشد و از تنگه بسفر آمده باشد ، خیلی بهتر است . لوفر به ماهی روغنی اشاره دارد که در این منطقه بسیار رایج است و حتی با ساده ترین آماده سازی ها طعم بسیار خوبی دارد . کبابی شده با روغن ، سیر ، فلفل و چند ادویه به اضافه مقداری سبزیجات همراه آن ، خوشمزه است .
15 غذای محلی ترکیه
نوشیدنی های معمولی ترکی
چای ترکی :
چای ترکی که بسیار معروف است یک چای قوی (سیاه) است که اغلب در قوری های بزرگ و چشمگیر دم می شود . این نوشیدنی را می توانید در هر زمانی از روز میل کنید .
15 غذای محلی ترکیه
قهوه ترک :
قهوه ترک که شهرتش به تمام جهان نیز رسیده است ، بسیار غلیظ است و مستقیماً در یک قابلمه آب بدون فیلتر دم می شود . قهوه ترک دارای طعم بسیار خاص و لذیذی است .
15 غذای محلی ترکیه
آیران :
این یکی از محبوب ترین نوشیدنی های ترکی در ماه های گرم سال است . این یک نوع میلک شیک است که با ماست و آب تهیه می شود و روی آن کف زیادی می نشیند .
15 غذای محلی ترکیه